O nama

O nama

Tvrtka Dekris d.o.o. osnovana je u rujnu 2008. godine sa osnovnom djelatnošću maloprodaje i veleprodaje vrhunskog inventara za domaćinstva , ugostiteljske objekte i poslovne prostore. Ekskluzivni smo uvoznici i distributeri Brabantia Solid Company za Hrvatsku.

BRABANTIA je nizozemska tvrtka, osnovana 1919. godine, koja se bavi proizvodnjom opreme za domaćinstvo, poslovne prostore i ugostiteljske objekte.
Njeni su proizvodi izrađeni od visokokvalitetnog čelika, a dizajnom, funkcionalnošću te inovativnošću prilagođeni su svakom modernom domaćinstvu, poslovnom prostoru ili ugostiteljskom objektu.

Danas se BRABANTIA percipira kao vodeća tvrtka na tržištu ekskluzivnih proizvoda za pohranu otpada, skladištenje hrane, proizvoda za skrb o vašem rublju te proizvoda koje će vaše kulinarske sposobnost podići na višu razinu.

U širokom spektru slobodni ste, uz višegodišnju garanciju, odabrati:
  • za kupaonicu - proizvode koji će u potpunosti zadovoljiti vaše potrebe za opremanjem kupaonskog prostora...
  • za kuhinju - komplete posuđa od najkvalitetnijeg nehrdajućeg čelika (18/10) u poliranoj ili matiranoj izvedbi te brojne proizvode koji Vam iz dana u dan pomažu u kuhinji...
  • za skrb o odjeći - daske za glačanje, košare za rublje...
  • za otpad - moderne, inovativne i funkcionalne kante za otpad nove generacije ili retro izgleda u različitim bojama...

BRABANTIA oblikuje proizvode za sadašnjost, ali je okrenuta prema budućnosti - stvarajući onakve proizvode koji će pridonijeti boljitku Vašeg doma te načinu na koji živite u godinama koje dolaze.
BRABANTIA istražuje najbolja rješenja za pouzdane proizvode koji traju!

Kontinuitet uporabe - za dulji život!

BRABANTIA
- brend kao prijatelj! tvrdnja je koja naglašava naše obećanje da ćemo inovacijom, kvalitetom i dizajnom olakšati, poboljšati i uljepšati Vaš život.